lørdag 11. oktober 2008

Når nettene blir korte...


Idag er jeg aller mest glad for at jeg har fått billetter til "Jul med Gråtass"- Lillemann elsker slike forestillinger og det gjør jeg og- kommersielt eller ikke!

Og her kjære svoger- her er kanelsnurrer til deg! Her i huset starter dagen i halv seks tida, så vi har hatt ei god økt med baking på morgenen... halv seks er tidlig på lørdag altså, det må jeg innrømme, men Lillemann har jo så altfor gode argumenter for å begynne dagen; "jeg må tisse..." (selvfølgelig må han det etter ei hel natt, han sovnet jo kl halv åtte og vet jo ikke at mamman satt oppe til over midnatt), "jeg er tørst, jeg vil ha vann..." (selvfølgelig må han få det, det er jo tilogmed sunt), "vi stå opp å spise?" (ehh, det er natta, det er helt mørkt ute...men det er kanskje ikke et godt nok argument for ikke å ha lyst på mat og jeg har hørt om nattmat), "mamma, jeg tose deg litt jeg..." (det er jo selvfølgelig veldig søtt og veldig koselig, og det inkluderer å sitte oppå meg, hoppe rundt meg osv.) og dermed er jo mamma blitt så våken at vi like godt kan stå opp. Også spiser vi, fyrer i ovnen og tasser rundt i pysjen til det har blitt ordentlig morgen! Er koselig det og!!


2 kommentarer:

Solveig sa...

Hehe, dere har det koslig da:)
Blir ikke mye sove vidre med en aktiv gutt i senga nei.. Men han blir fort stor så du får vell bare nyte det:)
Mm, fristende bakst!

Per Rune sa...

Ser godt ut Kristine! Sitter her selv med å blogge fjellturen. Er jo en del detaljer å huske her. Klokken er nå 06.30 og det er på tid å legge seg :-) (sovnet på sofan for n-te gang tidligere)