fredag 23. oktober 2009

Kjøkken....igjen!


Litt mer av kjøkkenet....bokstaven min har kommet opp sammen med speilen som egentlig hadde sin opprinnelige plass i gangen...men, litt flytting blir det hele tiden

...et gammelt bilde med små søte kattepuser fikk plass i hjørnet!

Tallerkenhylla mi som egentlig var mørk- har fått et lag maling....tror jeg er fornøyd med det!

Litt nips har fått plass under!!!

1 kommentar:

Torilpia sa...

Koselig på kjøkkenet ditt Kristine :o)

Jeg har jo faktisk savnet å blogge - men denne gangen blogger jeg på en helt annen måte. Legger minimalt med press på meg selv og da er det mye morsommere. Dessuten unngår jeg de bloggene/bloggerne som jeg fikk litt "prestasjonsangst" overfor. Slike som legger ut innlegg i tide og utide - som har masse treff på bloggene sine - hver gang de legger ut et lite pip. Og ikke minst de som blogget om "ingenting" - de kopierte sider fra nettet - la ut bilder og skrev om ting andre egentlig hadde gjort og tok all kreditt for det selv. Blogging ble bare irritasjon og frustrasjon - så jeg måtte ta en pause og omprogrammere litt ifht hvordan jeg ønsker å blogge og i tillegg hvilke blogger/bloggere jeg ønsker å besøke og ha kontakt med. Nå er det ikke så viktig med antall besøkende eller å skrive om de "riktige" tingene. Jeg er meg og skriver om det jeg ønsker selv.

Du er en av de bloggerne som ikke driver med "blond-blogging" som jeg kaller det jeg beskrev overfor. Du gir av deg selv i blogginga og varierer det du skriver om, det liker jeg :o)

Når det gjelder tarot - er jeg i ferd med å lære meg kortene - litt etter litt. Er med i et nettforum hvor vi driver med dette og tar kun små skritt for å ha mulighet til å henge med. Jeg har alltid vært opptatt av tarotkort - elsker kortene mine .. og har hatt mange forskjellige før jeg fant de jeg har nå. Men spennende er det ja.

Håper dere har ei flott helg og at dere går fri fra influensaen. Stor klem fra Toril.